boekingen: Dorith van der Lee

dorith@eenzwermkoeien.nl

+31 620325030

Wie is wie? We stellen ons aan u voor:

Maartje Simons

Andries Wijnker

Peter Dupont

Maartje (Oosterhout, 1977) studeerde als drummer af op de Rockacademie te Tilburg waarna ze in verschillende bands in binnen en buitenland heeft opgetreden zoals met oa Rudeboy's League of XO Gentlemen, K's Choice, The May Bees, Duffhuës en Betonfraktion. Ze is jarenlang docente geweest op verschillende muziekscholen, de Herman Brood Academie en de Rockacademie. Sinds 2012 is zij gaan componeren en heeft ze oa muziek gemaakt samen met componist Janco verduin voor de filmvoorstelling Alice in Cartoonland (3+). Momenteel speelt ze in het Comité Orkest en heeft ze besloten zelf een voorstelling te maken. Ze vond schrijver Andries Wijnker via zijn website kortverhaal.com en zo werd Een Zwerm Koeien een feit!

Andries Wijnker (Utrecht, 1977) is in het dagelijks leven video-editor en scenarioschrijver (www.andrieswijnker.nl). Daarnaast schrijft hij met grote onregelmatigheid korte en zeer korte verhalen. Soms over eieren maar meestal niet.

Naast publicatie op zijn eigen website (www.kortverhaal.com) is zijn werk o.a. verschenen in literair tijdschrift [werk] en Hollands Diep.

Ik ben geboren in Drunen (1959). Ik woon al heel lang in Nederland maar als kind woonde ik in Frankrijk en in Italië. Ik houd me bezig met muziek maken en met het uitvinden van allerlei dingen die ik dan ook in elkaar zet. Ik kan lassen en solderen, zagen en timmeren, kleermaken en schoenmaken. Ik probeer altijd de dingen anders te maken dan hoe ze eigenlijk bij iedereen zijn. Een typemachine waar je accordeon op kunt spelen, een houtkachel van glas….. Ik maak heel veel muziek op feestjes en festivals. Het leukste daarvan is om tussen de liedjes door te kletsen met mensen. Verhaaltjes verzinnen, flauwekul verkopen. Ik houd ook heel erg van voorlezen. Als je een verhaal voorleest kan de luisteraar er helemaal inkruipen. Dan wordt het alsof het in het echt gebeurd….

Meer info

bio

Thuis

Agenda

Een zwerm koeien wordt mede mogelijk gemaakt door: Gemeente Tilburg, Life On Marzj en de donateurs via Voor de kunst.

design: Life On Marzj

2018