boekingen: Dorith van der Lee

dorith@eenzwermkoeien.nl

+31 620325030

 

Een zwerm koeien is een gloednieuw verhaal geschreven door Andries Wijnker en op muziek gezet door Maartje Simons. Live speelt verteller Peter Dupont het verhaal met korte animatie filmpjes en tekeningen als bijzondere toevoeging. Zo zal op een levendige en speelse manier dit maffe moderne sprookje tot leven komen en hoor je een onzichtbare bigband wat ervoor zorgt dat het geheel een spannend tintje krijgt.

 

Een zwerm koeien is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar (en stiekem ook heel leuk voor volwassenen). De voorstelling duurt ongeveer 25 minuten en is geschikt voor vele lokaties mits er geen hinder is van direct/fel zonlicht (in verband met het filmscherm). Denk hierbij aan bioscoopzalen, theaters, klaslokalen of een boerenschuur!

Een zwerm koeien gaat over wie je bent en wat je later graag wilt worden. Maar ook al doe je nog zo je best, soms lukt het gewoon niet. Is dat erg? Helemaal niet. Het is veel erger als je met je wortels vast zit in de grond!

Maar het gaat ook over hoeveel geluk er in één klavertje kan zitten, over dat bang zijn soms heel slim kan zijn en er zit ook één kikker in.

Meer info

bio

Thuis

Agenda

Een zwerm koeien wordt mede mogelijk gemaakt door: Gemeente Tilburg, Life On Marzj en de donateurs via Voor de kunst.

design: Life On Marzj

2018